Hírek

A Warner már betervezte Denis Villeneuve következő filmjét, egyelőre cím nélkül

A Warner Bros és a Legendary nemrég jelentette be, mikor tervezik bemutatni Denis Villeneuve következő náluk készülő filmjét. Vajon a Dűne 3. hivatalos premier dátumát látjuk?

“Cím nélkül, eseményszámba menő film”-nek adott hivatalos premierdátumot a Warner Bros., aminek a rendezője Denis Villeneuve lesz – írta meg a Deadline.

A hír hallatára számos filmes portál elkezdte a tippelgetést, hogy a 2026. december 18-ára datált film nagy valószínűséggel a Dűne: Messiás (azaz a Dűne 3.) lehet.

Erre utal az, hogy társalkotónak a Legendary is szerepel a dátumnál. A találgatások kapcsán több amerikai lap is kereste a Warnert és a Legendaryt,

de egyelőre nem erősítették meg, de nem is cáfolták a találgatásokat.

Jelenleg egy biztos: Villeneuve és a Legendary már dolgoznak a Dűne: Messiáson – erről áprilisban nyilatkozott a filmstúdió, amikor bejelentették a rendező nukleáris háborúról szóló mozifilmjét. A Dune: Messiah Frank Hertbert A Dűne Messiása c. regényének eseményeit fogja adaptálni.

A Nuclear War: A Scenario pedig Villeneuve Dűne melletti projektje lehet. Annie Jacobsen Pulitzer-díjra jelölt író ismeretterjesztő könyvén alapszik, amiben Jacobsen azzal a gondolattal játszik el, mekkora esélye van most az emberiségnek egy nukleáris háború kitörésére. A spekulációba belevont katonai és civil szakértőket is, hogy a legfrissebb tudományos eredményekkel és technikai tudással együtt járják körül a lehetséges kimeneteleket. A Variety legutóbbi információi szerint a Legendary és Villeneuve jelenleg tárgyalnak arról, hogy ők nyerhetik-e meg a könyv megfilmesítési jogait.

Amint érkezik hír a Dűne 3 hivatalos premierdátumáról, vagy a Nuclear War filmről, hírt adunk róla.

Amíg várjátok az új Dűne filmet, ajánljuk újrázni / először megnézni a Dűne 2-t, amely már elérhető a MAX műsortárában.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×