Hírek

Ha A bárányok hallgatnak egy Taylor Swift koncerten játszódna – A csapda előzetes

M. Night Shyamalan sorozatgyilkosos thrillerek világában mártózik meg, amit Taylor Swift koncertélménnyel önt nyakon. A csapda (Trap) előzetes.

M. Night Shyamalan a horrorok (Kopogás a kunyhón, Idő) után visszatér a thrillerhez, ráadásul egy egész izgalmas koncepcióval a Warner Bros stúdió égisze alatt.

Mi lenne, ha A bárányok hallgatnak egy Taylor Swift koncerten történne?

-vázolta filmje ötletét a rendező egy az Empire-nak adott interjúban. Bár se Hannibal, sem Taylor Swift nem tűnik fel a filmben, a sorozatgyilkos és a popzene stimmel.

A csapda (eredeti címén Trap) egy koncerten veszi kezdetét, amit a rendőrség azzal a szándékkal rendeztet meg, hogy elfogják a környéken ólálkodó sorozatgyilkost, A mészárost (Josh Hartnett ). Akinek a lánya történetesen rajong a koncertet adó Lady Ravenért. A forgatókönyvet, amit szintén Shyamalan jegyez, az 1985-ös Flagship (zászlóshajó) művelet ihlette.

A csapda előzetes:

A filmbeli gyilkost Josh Hartnett (Fortune-hadművelet, Egy igazán dühös ember) alakítja, míg a csapda apropóját adó énekesnőt, Lady Ravent maga Shymalan lánya, Saleka Shyamalan játssza. További főszerepben Ariel Donoghue (Butcher lánya), Hayley Mills, Alison Pill, Marnie McPhail és Vanessa Smythe.

A csapdát agusztus 1-től vetítik a hazai mozikban.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×