Hírek

November elején végre folytatódik a God of War

Komoly gyűjtőik leleplezése kíséretében árulták el, hogy – az ígéretekhez hűen – még idén folytatódik az apa-fia páros epikus története.

A Sony és a Santa Monica Studios végre bejelentette, hogy november 9-én érkezik a 2018-as God of War várva-várt folytatása, a God of War Ragnarok. A hír mellé egy látványos előzetes is kikerült, és egy videóban bemutatták a vagány gyűjtői és a “Jötnar” változatokat is. A kaland folytatja Kratos és fia, Atreus kalandjait a skandináv mitológiában, miközben közeleg a címadó világvége.

Az eposz PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en is kapható lesz.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×