Hírek

Ismét csúszik a Forspoken, ezúttal jövő januárra

Ismét új megjelenési napot kapott a nyílt világ fantasy, így október helyett csak januárban játszhatnak vele az érdeklődők.

Ugyan a fejlesztés már utolsó fázisába lépett, és maga a játék szinte teljesen kész, a Square Enix és a Luminous Productions “kulcsfontosságú partnereikkel” egyeztetve mégis arra a döntésre jutott, hogy eltolja a Forspoken megjelenését: október 11-éről 2023. január 24-ére.

A kaland eredetileg május 24-én jött volna ki, így ahhoz képest ez már a második dátumcsúsztatás.

A nyílt világú kaland főhőse az új Charlie angyalaiból ismerhető Ella Balinska alakította Frey Holland. Az átlagos fiatal nő bekerül egy varázslatos világba, Athiába, ahol meg kell tanulnia hogyan kezelje varázserejét – elvégre életbenmaradása múlik ezen. Frey útjában állnak a Tanták, a hely egykori uralkodói, akik mindenféle erényeket hivatottak megtestesíteni. A játékot egyelőre csak PC-re és PlayStation 5-re jelentették be, a januári debütálásig pedig megnézhettek egy régebbi gameplay trailert.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.