HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Kockát elő, 2023-ban támad a Dungeons and Dragons film

Ötéves előkészület után tavasszal kerül mozikba a Dungeons and Dragons új moziváltozata, a Honor Among Thieves. A főszerepben Chris Pine. A film hazai bemutatója 2023. március 2.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az új DnD történetéről nem lehet semmit tudni, csak a castingot és a premierdátumot. A film a Paramount Pictures égisze alatt készül, 2017 decembere óta, a rendezői feladatokkal pedig Jonathan Goldsteint és John Frances Daleyt (Éjszakai játék, Vakáció) bízták meg. A forgatókönyvön is ők dolgoztak, Michael Gilióval kiegészülve.

A főszereplő Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman, Jack Ryan: Árnyékügynök) így jellemzi nagy vonalakban:

Nagyjából a Trónok harca és A herceg menyasszonya kereszteződése, némi Szent Grál beütéssel.

HIRDETÉS

A női főszereplő Michelle Rodriguez (Halálos iramban-sorozat), a BBEG (Big Bad Evil Guy – Nagy Gazfickó) pedig a megszokottól eltérő szerepben feltűnő Hugh Grant. A filmben szerepelni fog még a Bridgerton-családból ismert Regé-Jean Page, a Tokyo Vice-ban nemrég hatalmasat alakított Ansel Elgort, Chloe Coleman, Sophia Lillis, Justice Smith, Daisy Head és Jason Wong.

A filmmel párhuzamosan készül egy élőszereplős D&D sorozat is, Derek Kolstad vezénylésével. Még nincs arról, hol mutatnák be a szériát, de reméljük, Kolstad a legjobbat hozza ki ebből a gazdag fantasy világból.

Az Honor Among Thieves alcímmel ellátott filmet eredetileg 2021. július 23-án tervezték bemutatni, azonban a COVID-19 világjárvány és a Missin: Impossible – Dead Reckoining Part One miatt többszöri premiercsúsztatásra került sor. A végső dátum 2023. március 3. lett.

A Dungeons & Dragons filmet itthon 2023. március 2-án mutatják.

A Dungeons & Dragons asztali fantasy szerepjáték 1974-ben hódította meg a közönséget. Ez volt az első ebben a műfajban, s bár számtalan klónja született, az eredeti népszerűsége máig töretlen.

Forrás: UIP Duna