HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

VIECC Vienna Comic Con 2021: még több sztár, még több akció még nagyobb területen

A „VIECC Vienna Comic Con” és a „VCA Vienna Challengers Arena” hamarosan újra a Messe Wien területén. A november 20-21. között megrendezendő eseményre számos nemzetközi sztár jelentette be részvételét – többen, mint valaha. Kevin McNally, Christopher Lambert és Anna Shaffer színészek autogramot osztanak, Mirka Andolfo, Donny Cates és Marco Castiello képregényrajzolók rajzolnak és persze szelfizni is lehet majd a cosplayerek nagyjaival, Tarynnel, Danny McFlyval és Sayurival. Ráadásul mindez csak egy kis részlet az idei vendéglistából! Ami még jobban kiemeli az idei eseményt, az, hogy jelen lesz Európa legnagyobb Artist Alley-je 16 nemzet több mint 200 művészével és két osztrák premierrel.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A 2021-es sztárfelhozatal szenzációs: minden eddiginél több sztár fogadta el a meghívást az idei VIECC Vienna Comic Con-ra. A rajongók a Trónok harca, a Harry Potter, Az Esernyő Akadémia, a Witcher, az Outlander – Az idegen, a Hobbit és Preacher sztárjaival találkozhatnak, de itt lesz sok más híresség mellett a „Hegylakó” Christopher Lambert és az „It’s-a me, Mario!” Charles Martinet is!

A Karib-tenger kalózai-ból Kevin McNally vendégszereplése

Kevin McNally, aki Joshamee Gibbs szerepéről ismert Johnny Depp legendás Jack Sparrow kapitánya mellett a Disney A Karib-tenger kalózai mind az öt részében szerepelt. Kevin McNally az 1977-es A kém, aki szeretett engem című James Bond-filmben debütált. További szerepeket kapott a Johnny English, A holló, A legenda, Az operaház fantomja és Tom Cruise oldalán a Valkűr című filmekben. Az ingyenes panelek és autogramosztogatások során a rajongók személyesen is találkozhatnak a sztárral.

HIRDETÉS

A képregényrajzolók szupersztárjai: Batman, Harley Quinn, Marvel Comics

Az amerikai képregény szupersztár és „rosszfiú” Donny Cates is idelátogat. Jelenleg a Marvel Thor remake-jén, illetve a Venom, a Cosmic Ghost Rider, a Death of the Inhumans, a Redneck, A galaxis őrzői és a Babyteeth című filmeken dolgozik. Mirka Andolfo olyan műveknél működött közre, mint a Wonder Woman, Harley Quinn, Catwoman, Bombshell, Green Arrow. Ő illusztrálta a díjnyertes MS MARVEL két kiadását is a Marvel Comicsnál. A rajongók Marco Castiellóra is számíthatnak, aki a Star Wars, a Captain America Annual, a Batman Beyond, a Perry Rhodan és a Hangya rajzainak elkészítésében vett részt.

Donny Cates ezért (is) imádjuk itthon: Thanos győz.

Nem a Bosszúállók, hanem az eleve elrendelés Thanos legnagyobb ellensége

Két premier a VIECC Vienna Comic Con 2021-en

Idén először lesznek szenzációs szinkronszínészek az esemény vendégei. Luke Skywalker (Hans-Georg Panczack), Leia hercegnő (Susanna Bonaséwicz), Ron Weasley (Max Felder) és Jean Kirschstein (René Dawn-Claude) hangját élőben lehet majd meghallgatni.

A VIECC Vienna Comic Con-on egy másik premier is lesz, hiszen Ausztriában először mutatják be a Star Wars eredeti replikáit, a Tie-Fighter és X-Wing interaktív pilótafülkékkel ellátott kellékeit. Ugorj bele és próbáld ki!

Fantasy szerzők a felolvasószínpad vendégeiként

Idén egy hatalmas fantasy szekciót is létrehoztak a szervezők. Több mint tizenkét szerző a PAN Phantastik Autoren Netzwerk együttműködésével felolvasásokat tart a „Reading Stage” elnevezésű felolvasószínpadon. Köztük lesz Kai Meyer fantasy szupersztár is!

Gyermekprogramok

A VIECC idén is nagyszerű programokkal készül a gyerekek számára. A már jól ismert Kids Cosplay Contest mellett Cosplay Dance Battle-t, a Fighting Arénában látványos show-t, HASBRO Nerf alagutat és a szokásos arcfestést, ugrálóvárat és légcsúszdát is kitelepít a kisebbek számára.

A VIECC és a VCA nagyobb területen lesz, mint valaha

A tavalyi Covid-19 járvány miatti kihagyás után az idei VIECC és VCA az A és B csarnokban, valamint a Congress Centerben kerül megrendezésre.  Ez közel 30 százalékkal nagyobb helyet jelent a látogatók, cosplayerek, képregényrajzolók, fantasy szerzők, filmsztárok és sokan mások számára.

Jöhet az év legjobb hétvégéje!

VIECC Vienna Comic Con & VCA Vienna Challengers Arena 2021

2021. november 20., szombat és november 21., vasárnap

Helyszín: Messe Wien (Messe Wien állomás az U2-es metróvonalon)

Az esemény a COVID-19 járványhoz kapcsolódó egészségügyi és biztonsági intézkedésének betartásával kerül megrendezésre.

egyek és információ a www.viecc.com és a www.challengersarena.com weboldalakon.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.