HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

Nézd meg a legnagyobb kultfilmeket Budapest legújabb mozijában!

Új mozi a láthatáron! Szeptember 29-én szerdán nyitja meg kapuit a MOM Park mozija, a CinemaMOM, ahol az első estén hollywoodi kultfilmekkel, ikonikus koncertfilmekkel és az új James Bond-film éjféli premiervetítésével várják a filmrajongókat. Most Te is kipróbálhatod, milyen a CinemaMOM-ban nézni régi kedvenceidet! Nyereményjáték.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Szeptember 29-én szerdán nyitja meg kapuit a CinemaMOM, ahol az első estén a várva várt új Bond-mozi, a 007 – Nincs idő meghalni éjféli premiervetítésével, hollywoodi kultfilmekkel, és ikonikus koncertfilmekkel várják a közönséget.

A CinemaMOM „Grand Opening” nyitóeseményén, szeptember 29-én szerdán 18 órától olyan kultfilmek láthatók egy-egy alkalommal újra a mozivásznon, mint a Jurassic Park (1993), a Keresztapa (1972), a Vissza a jövőbe (1985), az Apokalipszis most (1979) az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), a Total Recall – Az emlékmás (1990), a Forrest Gump (1994) és az Igazából szerelem (2003).

A nyitónap programjában három koncertfilm is szerepel: műsorra kerül a Depeche Mode nagy sikerű zenés dokumentumfilmje, a Spirits in the Forest (2019), a Queen legendás 1986-os budapesti koncertjéről készült mozifilm, és egy igazi ritkaság, a Pink Floyd korai, 1972-ben készített Live at Pompeii című koncertfilmje. A filmeket digitálisan felújított képpel és hanggal vetítik.

HIRDETÉS

A CinemaMOM nyitóesemény zárásaként, szerda éjfél után 1 perccel a legújabb James Bond-mozi, a várva várt 007 – Nincs idő meghalni különleges éjszakai premiervetítése következik, szinkronizált és feliratos változatban egyaránt.

Megnéznéd nagyvásznon az Indiana Jonest és a Jurassic Parkot? Semmi akadálya!

Ugyanis most 5 db páros karszalagot nyerhettek, ha velünk játszotok! Csupán egy kérdésre kell válaszolnotok kommentben, Facebook oldalunkon!

KÉRDÉS: Melyik évben mutatták be a Jurassic Parkot?

A helyes megfejtéseket 2021 szeptember 27. éjfélig várjuk Facebook posztunk alatt.

A nyertesek az esemény napján, 17 órától vehetik át a karszalagokat név alapján a CinemaMOM-ban.

A karszalaggal bármelyik kultfilm és koncertfilm vetítésen részt lehet venni (a James Bond premierre a karszalag nem érvényes). A CinemaMOM Grand Opening teljes programját itt találjátok. 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.