Hírek

A Gladiátor 2 előzetese után nagyon sokat fogsz gondolni a római birodalomra

A hangulatos első képek után megérkezett a régóta ígért Gladiátor 2. előzetes.

25 évvel az első Gladiátor film után érkezik mozikba a folytatás, az elsőhöz hasonlóan erős szereplőgárdával: a Volt egyszer egy nyár főszereplőjével, Paul Mescal, a Last of Us-ból is ismert Pedro Pascal, Denzel Washington, Fred Hechinger (Kraven, A Fehér Lótusz), Joseph Quinn (Stranger Things, Hang nélkül: Első nap) és Derek Jacobi. Az első film castingjából pedig visszatér Connie Nielsen, Lucilla szerepében. A rendezői székbe ezúttal is Ridley Scott ül, a Gladiátor folytatását pedig David Scarpa írta, aki már az első filmet is jegyezte.

A történet a császári pár immár felnőtt fia, Lucius (Paul Mescal) menekítésénél veszi fel a fonalat: Lucilla császárné (Connie Nielsen) Numidiába, egy észak-afrikai országba küldi fiát, ezzel védve őt a római birodalom egyre növekvő korrupciójától és a császár hálát követő zűrzavartól. A fiúnak erről nincs tudomása, így anyátlanul-apátlanul nő fel messze Rómától, amit teljes szívből gyűlöl. Azonban Rómát nem lehet csak úgy elhagyni. Évekkel később, Marcus Acacius (Pedro Pascal) megtámadja Numidiát, ahol fogságba ejti Luciust, aki immár rabszolgaként kerül az arénába.

Azz ígéretek szerint megérkezett a Deadpool és Rozsomák filmmel együtt a Gladiátor 2. első előzetese:

A folytatás november 21-én érkezik a hazai mozikba.

Forrás: Entertainment Weekly

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×