Hírek

Utoljára, de megint világvége lesz az Esernyő Akadémia sorozatban

A Hargreeves utoljára, de összejön egy családi szuperhősködésre.

Gerard Way szuperhős képregényén alapuló Netflix sorozat miatt sokan szívükbe zárták a Hargreeves gyerekeket, akiket szuperhősnek képeztek ki. Ám ahogyan egy család, ők sem működnek mindig mintacsapatként, de azért igyekeznek. Főleg, ha a világ sorsáról van szó.

Nincs ez másként a 2019-ben indult széria záróévadában sem.

A legutóbbi évadban a családfő, Reginald (Colm Feore) egy új időútvonalat nyitott, ahol a testvéreknek nincsenek képességeik. De nem csak ez jelent problémát: olyan rosszfiúk vadásznak a srácokra és lányokra, akik a teljes létezésből törölnék ki őket. Hogyan győzzék le őket szuperképességek nélkül?

Esernyő Akadémia 4. évad előzetes:

A főszerepben Elliot Page (Victor), Tom Hopper (Luther), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Aidan Gallagher (Five), Justin H. Min (Ben), Ritu Arya (Lila) és Colm Feore (Reginald). Újoncként csatlakozik a sorozathoz Nick Offerman, Megan Mullally és David Cross.

Az Esernyő Akadémia utolsó évada augusztus 8-tól látható kizárólag a Netflixen.

Forrás: Tudum

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×