HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Így némult el az ismert világ – Megérkezett a Hang nélkül előzményfilm első előzetes

Hosszas várakozás, rendezőcsere és pozitív tesztvetítések után megérkezett a Hang nélkül előzményfilmjének első előzetese. Hang nélkül – Első nap.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Hang nélkül: Első nap a nagy sikert aratott Hang nélkül 1. és 2. történetének előzményeit meséli el: hogyan kerültek ide a hangra érzékeny és embereket kíméletlenül felfaló idegen lények. A forgatókönyvet John Krasinski és a rendező, Michael Sarnoski (Disznó) jegyzi. Sarnoski 2022-ben csatlakozott a projektbe, a filmet eredetileg Jeff Nichols rendezte volna.

A Hang nélkül előzményfilm főszereplői Lupita Nyong’o, Alex Wolff és Joseph Quinn. A középpontban Nyong’o és Quinn karakterének kapcsolata áll. A tavaly nyáron tartott tesztvetítések során az új film pozitív nézői fogadtatásban részesült, kiemelve a történet erős emberi oldalát – ebből egy kis szeletet az első előzetes is megmutat.

Hang nélkül: Első nap előzetes:

HIRDETÉS

A Hang nélkül: Első nap 2024. június 27-én érkezik a hazai mozikba a UIP Duna forgalmazásában.

Az előzményfilm mellett továbbra is forog a Hang nélkül 3., része, amely az első két részben megismert család életét vinné tovább. Azt nem tudni, hogy a főszereplő Emily Blunt és Cillian Murphy mellett John Krasinski is visszatér-e, a rendezői székbe, elméletileg nem zárkózik el a feladat elől. A film bemutatását 2025 tavaszára tervezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük