Hírek

Dexter, mindenki kedvenc sorozatgyilkosa sem ússza meg előzménysorozat nélkül

A Dexter: Original Sin címen várható az Emmy®-díjas Dexter előzménytörténete – adta hírül a SkyShowtime.

A 10 részes thrillersorozat 15 évvel a Dexter című sorozat előtt játszódik, és bemutatja, hogyan válik egy diák Amerika kedvenc sorozatgyilkosává.

Kiderült az is, hogy kik játsszák a Dexter: Original Sin (korábbi címén Dexter: Origins) című sorozat főbb szerepeit.

Patrick Gibson (Shadow and Bone – Árnyék és csont) alakítja Dexter Morgan címszereplőt, a Golden Globe-díjas Christian Slater (Mr. Robot) játssza Dexter nevelőapját, Harry Morgan gyilkossági nyomozót, Molly Brown (Senior Year – A végzős év) pedig Dexter húgának, Debra Morgannek szerepében tűnik fel.

Patrick Dempsey is csatlakozik a sorozathoz, mint állandó szereplő, Aaron Spencert, a Miami Metro gyilkossági osztályának kapitányát fogja alakítani, akit évtizedes kapcsolat fűz Harry Morganhez (Slater). Sarah Michelle Gellar (Buffy, a vámpírok réme) különleges vendégszereplőként csatlakozik a gárdához, mint Tanya Martin, a Miami Metro Rendőrség helyszínelőinek vezetője és Dexter Morgan új főnöke.

A sorozat vezető producere és sorozatfelelőse az Emmy-díjas Clyde Phillips (Dexter, Jackie nővér).

Egyelőre hivatalos premierdátumot nem jelentett be a SkyShowtime az előzménysorozathoz. Amíg várjuk, addig újrázhat a Dexter a streaming szolgáltatónál, de a Dexter utólagos folytatását is ajánljuk, ami megpróbálta az 5. évad csorbáit kiküszöbölni.

Forrás: SkyShowtime Magyarország

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×