Hírek

Zack Snyder ezúttal az északi mitológiát gondolta újra egy látványos animációs sorozatként

Az istenek mérgesek és rajzoltak.

Zack Snyder, aki az utóbbi években a Netflix háza táján alkotott (lásd. Rebel Moon, A halottak hadserege) még 2021-ben jelentette be a Netflix Geeked eseményen, hogy dolgozik egy északi mitológiát feldolgozó animációs sorozaton, a Twilight of the Godson. A sztorit Snyderrel együtt Jay Oliva és Eric Carrasco írták, producerként pedig Deborah Snyder, Wesley Coller egyengette a projektet.

A rajzfilm szereplői mögé pedig olyan színészek álltak fel szinkronhangnak, mint Stuart Martin, Sylvia Hoeks, Pilou Asbæk, Rahul Kohli, Paterson Joseph, Jamie Clayton, Birgitte Hjort Sørensen, Kristofer Hivju, Thea Sofie Loch Næss, John Noble és Peter Stormare.

A Twilight of the Gods szereposztása (forrás: Netflix Geeked)

Az animációs sorozat most már bemutatásra kész – jelentette be a Netflix egy látványos hivatalos előzetessel.

A Twilight of the Gods 2024. szeptember 19-től lesz elérhető a Netflixen.

A Netflix hivatalos leírása szerint Zack Snyder rajzfilmje bátor és látványos feldolgozása lesz a skandináv mitológiának. Utóbbihoz sokban hozzájárul Snyder filmjei mögött álló The Stone Quarry produkciós cég és Xilam animációs stúdió. A Twilight of the Gods epizódjait Zack Snyder, Jay Oliva, Tim Divar, Andrew Tamandl és David Hartman rendezik.

A történet két szerelmessel – Leif (Stuart Martin) halandó királlyal és Sigriddel (Sylvia Hoeks), a harcosnővel kezdődik. A pár nászészakáján Thor (Pilou Asbæk) ismeretlen okból népükre tör, ami elindítja a háborút a halandók és az istenek között.

Twilight of the Gods rövid előzetes:

Forrás: Netflix Tudum

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×