Hírek

Úgy ér véget a The Boys, ahogyan az alkotója tervezte

A sorozat alkotója, Eric Kripke bejelentette, hogy meddig tervez a fiúkkal.

Ezen a héten érkezik a The Boys 4. évada, ami remek alkalom, hogy bejelentsem, az 5. évaddal véget ér a sorozat

– jelentette be X (korábbi Twitter) oldalán Eric Kripke, a széria showrunnerje és alkotója. Azzal folytatja a magyarázatot, hogy eredeti tervei szerint mindig 5 évad tervezett a The Boys világában, “csak ravasznak kellett lennie”, hogy megkapja ehhez a The Vought-tól az engedélyt. Bár az Amazon Prime Video májusi berendelése nem utalt teljesen arra, hogy ezzel véget is ér a történet, Kripke korábban is “a legalább 5 évad” tervet emlegette. A The Hollywood Reporter kérdésére azt is hozzátette, hogy a The Boys Butcher és Homelander (magyarul: Hazafi) lassú egymás kerülgetésének története, akiknek össze kell csapniuk. Nélkülük pedig nem lehetne ugyanarról a The Boysról beszélni.

Nem szabad csüggedni! Ugyanis június 13-tól (azaz mától) elérhető a The Boys 4. évad első 3 epizódja az Amazon Prime-on.

A világ pedig nincs biztonságban. Victoria Neuman egyre közelebb kerül az Ovális irodához, beváltva politikai ambícióit, Homelander hathatós segítségével. Butcher sem áll a helyzet magaslatán, ugyanis csapata, a The Boys szétszéledt, megelégelve hazugságait. És még Becca fia is eltűnt. Gyorsan helyre kell hoznia mindent, mert különben nagy baj lesz.

The Boys visszatérői színészei Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit és Cameron Crovetti. A 4. évadhoz csatlakozó újoncok Susan Heyward, Valorie Curry és a The Walking Deadből jól ismert Jeffrey Dean Morgan.

A The Boys után a jövőben pedig számíthatunk a Gen V spinoff széria 2. évadára is, de a radar alatt maradt animációs sorozatról sem szabad elfeledkezni! És persze a képregényekről se, melyek hamarosan magyarul is megjelennek a Szukits gondozásában.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×