Hírek

Mike Flanagan veszi kezelése Az ördögűző franchise-t

Jött, hogy megmentse Az ördögűző becsületét!

A tavaly debütált Az ördögűző – A hívő filmtől enyhén szólva sem volt elragadtatva a horrorfilmek közönsége (ellenben az eredeti még most is nagyot üt, áradoztunk is róla egy podcast adásunkban, amelyet itt hallgathatsz meg). Ennek ellenére a Universal stúdió nem mondott le az 50 éves horror franchise-ról. Három évvel ezelőtt a Universal 400 millió dollárt fektetett be egy az Ördögűző nevével fémjelzett trilógiára. Ami 2021-ben még David Gordon Green (a legutóbbi Halloween-filmek rendezője) vezetése alatt készült volna, azonban A hívő bukása inkább óvatosságra késztette a stúdiót Ördögűző-ügyben – eddig. A The Hollywood Reporter értesülései szerint

a Universal és a Blumhouse a következő Ördögűző-etapra a horror elmúlt éveinek nagy mesterét kérték fel: Mike Flanagant!

A soron következő Ördögűző-filmet Mike Flanagan fogja rendezni és a forgatókönyvet is ő írja. A Blumhouse produkciós iroda, akik a film készítésében részt vesznek “radikálisan új” fejezeteként jellemezték Flanagan jövőbeli filmjét. Az új mozinak továbbá nem lesz semmi köze a Hívőhöz, egy teljesen új Ördögűző-sztori készül a Blumhouse boszorkánykonyháján.

Mike Flanagannak olyan sorozatokat köszönthetünk, mint A Hill-ház szelleme, a Bly-udvarház szelleme és Mise éjfélkor, vagy a Ragyogás folytatása, az Álomdoktor. Jelenleg a Setét Torony-sorozaton is dolgozik, ami az Amazon Prime-on fog debütálni.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×