Hírek

Magyarországon is bemutatják Demi Moore főszereplésével készült testhorrort

Coralie Fargeat testhorrorja a Cannes-i Filmfesztivál után kezdi mozis körútját, amiből Magyarország sem marad ki.

Május 19-én a Cannes-i Filmfesztiválon láthatta a közönség először Coralie Fargeat francia rendező testhorrorját, a The Substance-t, Demi Moore, Margaret Qualley és Dennis Quaid főszereplésében. A filmben egy valaha híres nő a feketepiacon szerez magának drogot, amellyel ideiglenesen létrehozza önmaga fiatalabb változatát, csak sokkal jobb kiadásban.

A The Substance-szel Fargeat elnyerte a legjobb forgatókönyvnek járó díjat Cannes-ban, a filmet a sajtó is dicsérte, egekig magasztalva Demi Moore játékát.

A film várhatóan ősszel kerül a magyar mozikba, az ADS forgalmazásában – adta hírül a The Substance magyar forgalmazója.

The Substance előzetes:

A francia rendezőnő 2017-es A bosszú című filmjét szintén az ADS mutatta be itthon (a film elérhető a Scream.hu kínálatában). A bosszú és a The Substance között Fargeat csak a Sandman: Az álmok fejedelme sorozaton dolgozott, melyben egy részt rendezett.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×