Hírek

Még több kínzás érkezik – Ígéri sejtelmesen a Wednesday 2. évad casting bejelentő videója

A Wednesday 1. évada is bővelkedett számos ismert és fantasztikus színészben. A jelenleg Írországban forgó 2. évad is számos közkedvelt, geeksorozatokból ismert színészt hoz a Nevermore Akadémiára, hogy együtt nyomozzanak Jenna Ortega Wednesday-ével.

A Netflix a mai napon videós bejelentővel adott életjeleket a jelenleg Írországban forgó Wednesday 2. évadáról. Az Addams Family legutóbbi feldolgozásában a család egyetlen lány gyermeke, Wednesday – Jenna Ortega főszereplésében – kerül a középpontba. Miután kísérletei és csínytevései után nem tudott megmaradni egyetlen normális iskolában sem, szülei az egykori sulijukba, a Nevermore Akadémiába iratták be Wednesdayt. A 2022-ben debütált 1. évad a lány beilleszkedéséről és eddig kevésbé ismert oldaláról, a nyomozásról és identitáskereséséről szólt. A 2. évadban is – amennyit elárul a kis klip – nyomozós szálat ígérnek a széria showrunnerjei – Miles Millar és Al Gough -, és a korábbinál sokkal több véres jelenetet.

Wednesday 2. évad – Íme a szereplők!

A konkrét cselekményről egyelőre sem ők, sem a Netflix nem árult el sokat, viszont bejelentették az új, a sorozathoz csatlakozó színészek listáját. A korábban megismert főszereplők egytől egyig visszatérnek: Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Moosa Mostafa (Eugene), Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Ritchie Santiago), Georgie Farmer (Ajax) és Victor Dorobantu (Izé). Vendégszereplőként pedig felbukkan Jamie McShane (Donovan Galpin seriff) és Fred Armisen (Fester bácsi).

Forrás: Tudum

 

A történetbe újként érkezők között pedig számos zsánerfilmből és sorozatból ismert név található:

Steve Buscemi (A Nagy Lebowski, Boardwalk Empire), a Doctor Who-ból és a Penny Dreadfulból ismert Billie Piper, Evie Templeton (Return to Silent Hill, A káosz ura), Owen Painter (Apró gyönyörű dolgaink, A szolgálólány meséje) és Noah Taylor (Law & Order: Organized Crime, Park Avenue).

A vendégszereplők listája pedig hasonlóan impozáns: köztük van a korábbi Addams Family-színész, Christopher Lloyd, Joanna Lumley (Nem versz át, Absolutely Fabulous), a Westworldből ismert Thandiwe Newton, Frances O’Connor (The Missing, The Twelve), Haley Joel Osment (A Kominsky-módszer, Ismerős a múltból), Heather Matarazzo (A neveletlen hercegnő, Sikoly) és Joonas Suotamowill. A szemfüles nézők pedig kiszúrhatták az Izé főszereplésével készült videóban egy-egy konkrét szereposztást is:

  • Joanna Lumley mint Nagyi
  • Steve Buscemi mint Barry Dort
  • Billie Piper mint Capri
  • Thandiwe Newton mint Dr. Fairburn

A Wednesday 2. évadát továbbra is Tim Burton fogja rendezi, aki executive producerként is támogatja a sorozatot. Burton mellett rendezőként jelen lesz még Paco Cabezas és Angela Robinson.

A 2. évad pontos premierjéről a Netflix egyelőre nem közölt pontos információt. Amíg várjuk az új részeket, ajánljuk újrázni vagy első bepróbálásra az 1. évadot – ugyanis régen nem volt ilyen kellemes Addams Family-feldolgozás az elmúlt években, mint a Wednesday:

A Wednesday újra Tim Burton és az Addams Family jobbik oldalát mutatja

Forrás: Tudum