Hírek

Így fog kinézni Superman jelmeze James Gunn filmjében

James Gunn és a jövőre várható Superman film főszereplője, David Corenswet bemutatták az új jelmezt.

2025. július 11-én érkezik a James Gunn rendezte Superman (korábban Superman: Legacy) a mozikba. A film forgatása már tart a georgiai Atlantában, és ez lesz a James Gunn és Peter Safran által épített DC filmes univerzum nyitó darabja, ami a Gods and Monsters (Istenek és szörnyek) címet viseli.

Az új Superman David Corenswet (Pearl, The Politician, Hollywood, We Own This City) lesz, aki a rendezővel együtt a mai napon megosztotta filmbeli Superman-jelmezét a közösségi médiában. Nem teljesen a végső változat, de nagyjából ez a design fog megjelenni a filmben. Ami szembeötlő még – írja a Variety -, hogy koszos, esőfoltos a jelmez, ami utalhat a Superman-film várható hangvételére, azaz piszkos munkával kell foglalkoznia a hősnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés

A képet Jess Miglio fotózta.

A 2025-ös Supermanben szerepelni Nicholas Hoult (Nagy Katalin) mint Lex Luthor, Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) mint Lois Lane, Skyler Gisondo pedig Jimmy Olsent fogja játszani. Luthor mellett még egy gonosz ellenfél is felbukkant, mégpedig Angela Spica (The Engineer) María Gabriela de Faría alakításában. Superman szerencsére nem egyedül néz szembe a bajjal – csatlakozik hozzá Guy Gardner/Zöld lámpás (Nathan Fillion), Hawkgirl (Isabela Merced), Mr. Terrific (Edi Gathegi) és Metamorpho (Anthony Carrigan). Az új Superman-film középpontjában egy fiatalabb szuperhős fog állni, aki próbálja megtalálni a határt kriptoni múltja és emberi identitása között.

Forrás: Variety