HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Reklámokat tartalmazó előfizetői csomagot indít a SkyShowtime

A SkyShowtime a mai napon bemutatta az új, reklámokkal támogatott előfizetési csomagját – Standard előfizetés reklámokkal –, amelyet a már meglévő, Standard Plusz névre átnevezett csomag mellett kínálnak. A „Standard előfizetés reklámokkal” csomag hirdetésekkel támogatott, míg a Standard Plusz továbbra is reklámmentes marad. A „Standard előfizetés reklámokkal” csomagra április 23-tól lehet előfizetni.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A „Standard előfizetés reklámokkal” csomag megfizethetőbb szórakozási lehetőséget kínál az egész család számára és nagyszerű áron nézhetők a SkyShowtime sikerfilmjei, az új és exkluzív sorozatok, valamint a helyi gyártású produkciók – írja közleményében a streamingszolgáltató. Az új előfizetői csomagot a Skyshowtime valamennyi európai piacán, köztük Magyarországon is bevezetik. Ezzel ők az elsők, akik az összes piacukon reklámokkal támogatott előfizetési csomagot vezetnek be.

A SkyShowtime „Standard előfizetés reklámokkal” (havi 1999 Ft-os áron) és Standard Plusz előfizetési csomagja (havi 2799 Ft-os áron) az előfizetők számára

április 23-tól közvetlenül elérhetővé válik a SkyShowtime alkalmazáson keresztül

Apple iOS, tvOS és Android- eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a honlapon keresztül.

HIRDETÉS

Árakkal kapcsolatos további részletek:

  • Standard előfizetési csomag (2024. április 22-ig) = 1999 Ft
  • Standard Plusz előfizetés (2024. április 23-tól) = 2799 Ft
  • Standard előfizetés reklámokkal csomag (2024. április 23-tól) = 1999 Ft
  • Standard előfizetés reklámokkal éves előfizetés (2024. április 23-tól) = 15 990 Ft
  • Standard Plusz éves előfizetés (2024. április 23-tól) = 22 399 Ft

Érdemes-e SkyShowtime-előfizetőnek maradni?

A szolgáltató azt ígéri, igen, hiszen számos új sorozatot és közkedvelt címet hoznak 2024-ben is a műsortárba. Érkezik többek között Az ​auschwitzi tetováló alapján készült sorozat, a Star Trek Discovery korábbi évadai, Egy úr Moszkvában adaptációja, a Sonic világában játszódó Knuckles, Taylor Sheirdan soron következő sorozata, a Lawmen: Bass Reeves, vagy az abszurdra csavart történelmi sorozat, a Mary & George. Emellett a SkyShowtime továbbra is elkötelezett a helyi programkínálat bővítése iránt. 2024-ben az előfizetők a helyi sorozatok és filmek még nagyobb kínálatából válogathatnak Dániában, Finnországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Svédországban, Norvégiában és Romániában. Ezenfelül pedig otthont adnak továbbra is a Universal Pictures és Paramount filmeknek – elérhető már a műsortárban a Mission Impossible 7, vagy a tavalyi Tini Nindzsa Teknőcök rajzfilm. Március 21-én pedig Christopher Nolan Oppenheimerje is elérhetővé válik streamingen.