HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Anya Taylor-Joy is szerepelni fog az új Dűne: Második részben

A londoni premieren nyert megerősítést egy újabb castinghír.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A londoni világpremieren a Dűne – Második rész főszereplői – Timothée Chalamet, Zendaya Austin Butler, Florence Pugh, Léa Seydoux, Rebecca Fergusson – mellett feltűnt A vezércselből és A menüből is ismert Anya Taylor-Joy is egy hamisítatlan Dűne-inspirálta ruhában. A könyveket ismerők sejthetik is, kit személyesíthet meg a filmben, de egyelőre nem spoilereznénk el.

Anya Taylor-Joy Dűne szerepe korábban pletykaként forgott a közösségi médiában. A Film Twitternek nevezett filmrajongói közösség szúrta ki nemrég, hogy a Dűne: Második rész megjelent a színésznő Letterbox adatlapján a filmszerepei között. A filmet azóta törölték Taylor-Joy filmográfiájából, azonban az internet nem felejt. Az Enterteinment Weeklynek a londoni díszbemutatón a rendező, Denis Villeneuve is megerősítette, hogy igaz a hír. A világpremieren nem árulta el, hogy Taylor-Joy kit fog alakítani, annyit azonban elárult, hogy nagyon sok munka volt eltitkolni, hogy egyáltalán szerepelni fog a filmben.

Az új filmig már nem is kell olyan sokat várni: a magyar mozikba február 29-én érkezik.

A Dűne-film előzeteséről és arról, mi várható, itt írtunk bővebben:

HIRDETÉS

A Dűne 2 új előzetesében Paul belevág a végzet beteljesítésbe

Anya Taylor-Joyt idén pedig nemcsak a Dűnében fogjuk látni – nyáron érkezik a főszereplésével a Mad Max-előzményfilm, a Furiosa.

Forrás: Variety