HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Disney visszahozza gyerekkorunk ikonikus szuperhős sorozatát, és az is kiderült, mikor

Ha mindig is vártad az X-men rajzfilm folytatását, akkor van a Disneynek egy ajánlata: tavasszal visszatér az X-men új részekkel.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A szombat reggeli rajzfilmblokk (itthon a Fox Kids) révén mondhatni egy generáció nőtt fel Küklopsz, Jean Grey, Ciklon, Rozsomák, azaz az X-men kalandjain. A Marvel Studios – immár a Disney égisze alatt – 2021-ben jelentette be, hogy folytatni fogják az 1992-es animációs sorozatot, ráadásul ugyanabban a stílusban, amiben anno megismertük. A ma kiadott előzetes pedig a stíluson és a Linda főcímére is kicsikét emlékeztető ikonikus zenét meghagyva hív nosztalgiára.

X-Men 97 előzetes:

Az X-Men 97 az X-Men rajzfilmsorozat fináléjánál, a Graduation Day-nél veszi fel a történet fonalát. Charles Xavier súlyos sérülést szerez, aminek következtében mutáns csapata magára marad. Az ő kezükben van saját jövőjük és Xavier álmának beteljesítése: béke az emberek és a mutánsok között.

HIRDETÉS

Az új részekre többen visszatérnek az eredeti amerikai szereplőgárdából: Lenore Zann (Vadóc), Cal Dodd (Rozsomák/Logan), Alison Sealy-Smith (Ciklon/Ororo Munroe), George Buza (Szörnyeteg/Henry “Hank” McCoy), Adrian Hough (Árnyék/Kurt Wagner) és Chris Britton (Sinister/Nathaniel Essex). Újoncként és eddig ismeretlen szerepben érkezik Theo James (A Fehér Lótusz, Úriemberek) az animációs sorozatba.

A magyar szinkronos előzetest pedig a Disney Magyarország oldalán tudjátok megnézni.

Az X-Men 97 2024. március 20-án érkezik a Disney + műsortárába.

Az előzetes mellé érkezett egy nosztalgiázó plakát is:

X-MEN ’97, exclusively on Disney+. © 2024 MARVEL.