HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Guy Rutchie úriemberei visszatérnek, mégpedig a Netflixre

Guy Ritchie 2020-as filmje sorozatformájában tér vissza, aminek már meg is nézhetjük első előzetesét.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Guy Ritchie, aki a 90-es években új színt hozott a brit bűnügyi filmek világába egyedi stílusával, ismét valami újat próbál ki. 2020-as Úriemberek című filmjét gondolja tovább sorozat formában, amiben a Netflix partnere is volt. Az első képek mellett megérkezett a teljes előzetes is.

Úriemberek sorozat előzetes:

Bár az Úriemberek film szereplői nem térnek vissza a sorozatba, atmoszféráját teljes mértékben megidézi. Ezúttal is Nagy-Britannia igazi bűnözői, vagyis az arisztokraták között járunk. A főszerepben a Fehér Lótuszból és Az időutazó felesége sorozatból ismert Theo James, aki Eddie Hornimant, Halstead hercegét alakítja. A férfi megörökli apja igen méretes birtokát, amiről kiderül, hogy igen erősen be van ágyazva a londoni alvilágba – pontosabban Bobby Glass (Ray Winstone) kanabisz császár bizniszébe. És úgy néz ki, az idősebb Hornimant halálával a fűkereskedők nem elégednek meg az eddigi részükkel. Nincs mit tenni, Eddie-nek fel kell vennie a gengszterkesztyűt és beszállni a játékba.

HIRDETÉS

Theo James mellett szerepelni fog még a sorozatban Ray Winstone (Scum, A tolvajok királya), Kaya Scodelario (Skins, Útvesztő) mint Susie Glass, Daniel Ings (I Hate Suzie), Joely Richardson (Lady Chatterley szeretője), Vinnie Jones (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső), Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Chanel Cresswell (This is England), Michael Vu, Max Beesley (Az eltérített járat), Jasmine Blackborow (Marie Antoinette), Harry Goodwins (In His Hands: The Emergence), Dar Salim (The Covenant), Pearce Quigley (Detectorists), Ruby Sear és Peter Serafinowicz (The Tick).

A széria mögött Guy Ritchie nemcsak alkotóként, hanem producer és az első két rész rendezőjeként is áll. Az 1. évad 8 epizódos lesz.

Az Úriemberek sorozat 2024 márciusában érkezik a Netflixre.