HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

A láthatatlan úriemberek karanténba zárt vadászata – Roboraptor (Karantén)Podcast #78

Hogy nem lehet moziba menni, talán nem a legéletbevágóbb a járvány okozta sok kihívás közül, ám mint filmes oldal, minket azért meglehetősen érzékenyen érintett. Persze a stúdiókat is, akik – inkább a bevételkiesésük csökkentése miatt – úgy döntöttek, hogy a helyzetre való tekintettel néhány filmjüknek előrébb hozzák az online premierjét.  Mi pedig az információs világháló csodájának köszönhetően úgy is össze tudtunk ülni, hogy egyikünknek sem kellett hozzá felöltőzni, és elhagyni az otthon kényelmét. Íme a karanténpodcast, amelyben karanténba zárva beszéljük ki a netre száműzött friss bemutatókat.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Legújabb podcastünkben többek között szóba került, hogy van-e még kraft Guy Ritchie-ben. Képes lehet-e megújulni, vagy nincs is rá szüksége? Van-e értelme újra és újra előrángatnia a harmincas évek filmes rémeit? Miben több és frissebb a Blumhouse féle A láthatatlan ember, mint Universal korábbi, a rémuniverzumának újraindításra tett, elbaltázott kísérletei? Illetve, hogy tényleg annyira-botrányosra sikerült a liberális elit embervadászata, mint ahogy azt a bemutató többszöri elhalasztása sejteti?

Kibeszélt filmek:

HIRDETÉS

A műsort meghallgathatjátok Spotify és YouTube-lejátszási listáinkon az eddigiekkel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Beszélgetnek: Becságh Dániel, Pongrácz Máté

 

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.