Hírek

Immár hivatalosan is megvan, ki játssza Abby-t a The Last of Us 2. évadában

A The Last of Us rajongóit nagy izgalomban tartotta, hogy ki lesz a videójáték második részében bemutatott Abby-t játszó színésznő a sorozat 2. évadában. A találgatásoknak immár vége!

Rajongóként mindig izgalmas eljátszani a gondolattal, kik és hogyan alakíthatnánk kedvenc történeteink szereplőit. Nem volt ez másként a The Last of Us esetén sem, mióta az HBO Max berendelte tavalyi videójátékadaptációjuk 2. évadát. Ugyanis a folytatás egyben azt is jelentette, hogy a sorozat lassan ráfordul a 2020-ban megjelent The Last of Us Part II cselekményére, aminek egyik fontos karaktere Abby. A lány egy Ellie-ék számára kezdetben ismeretlen csapat vezetője, aki egy cselekedetével kivívja Elliék ellenszenvét – enyhén szólva. Erről többet a megjelenés idején írt játéktesztünkben olvashattok.

Thomas Mckenzie-től (Utolsó éjszaka a Sohóban) egészen Florence Pugh-ig (Fehér éjszakák) számtalan rajongói casting született Abby szerepére, ám a találgatásoknak a hivatalossal bejelentés vége. A Variety értesülései szerint hivatalosan

Kaitlyn Dever lesz Abby a The Last of Us-ban.

Forrás: Variety

Dever neve olyan sorozatokból lehet ismerős, mint az Apa csak egy van vagy a Dopesick, de talán közelebbi emlék a Disney +-n debütált Nincs aki megmentsen ufós horror, ahol ő volt a főszereplő. Az elmúlt években tehetségét Golden Globe-jelölésekkel ismerték el többek között a Hihetetlenben nyújtott alakításááért.

Mit szóltok Abby castingjához? Írjátok meg nekünk kommentben!

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×