HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Fallout bejelentkezett 2024 egyik legjobban várt videójáték-adaptációja címére – Első képek és premierdátum

A FallOut-sorozat bejelentése óta várt legfontosabb hír megérkezett: a premierdátum! És a fantasztikus látványt ígéri első képek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Még 2020 nyarán írta meg a The Hollywood Reporter, hogy a Westworld showrunnerjei – Lisa Joy and Jonathan Nolan – készítenek sorozatot a Fallout játékszériából. A Bethesda játékán alapuló széria az Amazon Prime-ra készül, a projekthez pedig csatlakozott Todd Howard (Bethesda Game Studios) és James Altman (Bethesda Softworks) mint executive producer. A forgatás később, 2022 júniusában vette kezdetét egy igazán illusztris castinggal: Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (Az aljas nyolcas), Aaron Moten (Emancipation), Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Hangya), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O’Hagan (Law & Order: SVU) és Xelia Mendes-Jones (Az Idő kereke).

Megpörgetve a FallOut-sorozatra való várakozást, a Vanity Fair bemutatta a széria első képeit – amelyek látványos sci-fi sztorit vetítenek előre.

És ezzel egyidőben az Amazon Prime bejelentette a premierdátumot:

HIRDETÉS

2024. április 12.

A FallOut sorozat az ismert világot 2077-ben rombadöntő Nagy Háború után 219 évvel veszi fel a fonalat. Hogyan boldogult a következő két évszázadban az emberiség? Lucy (a Yellowjacketsből ismert Ella Purnell alakításában) nem tudja, de talán választ kaphat kérdésére, amikor kiléphet abból a föld alatti Menedékből, ahol addigi életét élte elzárva mindentől. Nem hiába: a felszínen ugyanis óriásbogarak, mutánsok és az emberiség nem túl barátságos maradéka ólálkodik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük