Hírek

Ennyit a szilaj gyönyörről: 4 évad után ér véget a Westworld

Dolores a Westworld negyedik évadában

Az augusztusi premier után három hónappal ér véget Jonathan Nolan és Lisa Joy közös sci-fi sorozata, a Westworld.

2016-ban indult útjára az HBO sci-fi sorozata, a Westworld. Az azonos című 1973-as filmből kitágított, mystery boxá alakított sorozat a 2014-es True Detective után zsebelte be az HBO legnagyobb nézettségű évadpremierje címet. Bár szezonról szezonra csökkent a széria nézettsége, bőven az HBO presztízs sorozatai között maradt.

A történet az augusztus 14-én elstartolt 4. évaddal végleg véget ért, írta meg a Variety. Belsős forrásaik szerint több faktort mérlegelve született meg a döntés, kezdve a nézettségtől a büdzséig egészen az Warner-Discovery összeolvadást követő átalakulásokat. A most pénteken kiadott közleményben az HBO megköszönte a Nolan házaspár és a “hihetetlenül tehetséges színészek, producerek és stáb” munkáját, továbbá partnereik Kilter Films, Bad Robot és a Warner Bros közreműködését. Jonathan Nolan Lisa Joy-jal közös karrierjük fénypontjaként jellemezte a Westworldöt.

A Westworld legutolsó évadról mi is beszámoltunk, és számos, a 3. évad során ejtett sebet helyre hozott. Ennél jobb befejezést talán nem is kaphatott volna.

Westworld 4. évad – Újra szilaj volt gyönyör, de jó lett volna már elélvezni

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.