HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett az első előzetes a japán horrormanga mester animéjéhez

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre címmen készít a Netflix animét. Végre pontos dátum és trailer is érkezett az animesorozathoz.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A júniusi Netflix Geekeden jelentette be a Netflix, hogy Junji Ito animációs sorozat készül náluk. Akkor egy kis bemutatkozásból ismerhettük meg a horror mangakát és a tervezett szériát. Végre érkezett előzetes, premierdátum és egyéb infók is.

A Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre címen futó széria 2023. január 19-én debütál a Netflixen.

A széria a japán Studio DEEN-nél készül, akiknek olyan animéket köszönhetünk, mint a When They Cry vagy a Fate/stay night. A karakterdesignért és a rendezésért Shinobu Tagashira felel, Kaoru Sawada pedig a forgatókönyvért. Félteni nem kell tőlük Junji Ito világát, ugyanis 2018-ban már életre keltették munkáit a Junji Ito Collection anime keretein belül.

HIRDETÉS

Előzetes:

A Junji Ito Maniac 20 történetet dolgoz fel a rajzoló-író életművéből, köztük olyan népszerű címeket, mint a Hanging Balloon. Továbbá kedvenc Junji Ito karakterek is tiszteletüket teszik, mint Tomie és Soichi.

Nem a Netflix animéje az egyetlen, amit Junji Ito rajongói várhatnak: az Adult Swimnél már évek óta dolgoznak a mangaka legismertebb művének adaptációján, az Uzumakin. Négyrészes minisorozatnak tervezett széria egy elátkozott japán kisvárosban, Kurōzu-cho-ban játszódik. A várost különös, természet feletti erők által létrehozott spirálok uralják. Az alapul szolgáló manga 1998-ban indult, angol nyelven 2001-ben jelent meg először. 2003-ban a Legjobb idegennyelvű képregény kategóriában Eisner-díjra jelölték.

Forrás: Crunchyroll