Hírek

A háromtest-probléma előzetese egy olyan sci-fi sorozatot ígér, ami már nagyon hiányzott a Netflixről

A Trónok harca showrunnerjei, David Benioff és Dan Weiss visszatértek, hogy megfilmesítsék az elmúlt évek egyik legizgalmasabb kínai sci-fijét. 

2020 óta forog a Netflixnél Cixin Liu Hugo-díjas sci-fijének adaptációja, A háromtest-probléma. A széria a Netflixre készül, ami mögött David Benioff és Dan Weiss, a Trónok harca show runnerjei állnak. Hozzájuk csatlakozott még Alexander Woo forgatókönyvíróként, aki korábban a True Bloodon és a Terror: Gyalázat sorozatokon dolgozott. A szereposztást sem bízták a véletlenre: a Trónok harcából és a Marvel Cinematic Universe-ből ismert színészeket castingoltak a legfontosabb szerepekbe:

Cixin Liu regénye 2013-ban jelent meg angol nyelven (eredetileg 2008-as a könyv), és 2014-ben el is nyerte az egyik legrangosabb sci-fi díjat, a Hugo-díjat. A történet műfajokon átívelő nagyszabácsú sci-fit mesél, kezdve a kínai kulturális forradalomtól egészen a videójátékok megidézéséig. A könyv második és harmadik részéről mi is beszámoltunk a magyar megjelenés idején. A könyvek ismeretében pedig David Benioff és Dan Weiss igyekeztek megőrizni ezt a grandózusságot a sorozatra is – erről árulkodik a Netflix Geeked héten bemutatott első betekintő.

A háromtest-probléma előzetes:

A háromtest-probléma premierje sincs már túl messze:

2024. március 21-én kerül fel a Netflix műsortárába.

Az új betekintő mellett a Netflix a hivatalos posztert is kiadta a sorozathoz:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×