HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Eddig volt rajzolt és CGI Avatar, és most itt az élőszereplős Avatár – Az utolsó léghajlító előzetes

Vajon képes M. Night Shyamalan féle film fájó emlékeit a Netflix elfeledtetni? Az első előzetes alapján jó esély van erre.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az Avatár – Az utolsó léghajlító élőszereplős adaptációja majdnem van olyan merész, mint a One Piece-é. A Netflix kezdetben az Avatár rajzfilm alkotóival (akik később kiszálltak kreatív nézeteltérések miatt), utána az eredeti rajzfilm szellemiségében vágtak neki elhozni azt a méltó változatot, amihez M. Night Shyamalan mozifilmje nem tudott felérni – a rajongók szerint. Az első Geeked Weeken bemutatott előzetes erre tesz kísérletet – meggyőzni a rajongókat, és persze meggyőzni az új Avatár-belépő nézőket.

Avatár – Az utolsó léghajlító előzetes

A népszerű és méltán kultikus Nickelodeon rajzfilmsorozat a jól ismert történetet tervezi elbeszélni. A föld négy népe valaha összhangban élt egymással, élükön az Avatárral, a négy elem mesterével, aki gondoskodott a békéről. De minden megváltozott, amikor a Tűz Népe megtámadta és kiirtotta a Levegő Nomádjait – ez volt a tűzhajlítók első lépése a világuralom felé – olvasható a Netflix hivatalos leírásában. A  főszerepben Gordon Cormier, aki Aangot, a légidomárt fogja alakítani. További főszerepben Kiawentiio mint a vízidomára Katara; Ian Ousley mint Katara testvére, Sokka; Dallas Liu a tűz népéhez tartozó Zuko szerepében; Daniel Dae Kim mint Ozai; Paul Sun-Hyung Lee Iroh szerepében; Elizabeth Yu mint Azula; és Ken Leung pedig Zhao lesz.

HIRDETÉS

Az Avatár – Az utolsó léghajlító-ra sokat nem is kell várni: 2024. február 22-én debütál a Netflixen.