HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Hamarosan mozikban Brandon Cronenberg legújabb sci-fi horrorja

A Pannónia Entertainment gondozásában kerül a hazai vásznakra Brandon Cronenberg Magyarországon is forgatott sci-fi horrorja szeptember 21-től.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az idén januári Sundance fesztiválon bemutatkozó Végtelen víztükör (Infinity Pool) szeptemberben a magyar mozikban is bemutatkozik. Ez a rendező, Brandon Cronenberg – David Cronenberg fia – harmadik filmje, melyet íróként is jegyez. A filmet Magyarországon és Horvátországban forgatta, ennek apropójakét több magyar színész is látható lesz – többek között Lábán Katalin, Boncz Ádám és Major Anita.

Miről szól a Végtelen víztükör?

James Foster (Alexander Skarsgård) inspiráció reményében érkezik a paradicsomi La Tolqa szigetére feleségével, Emmel (Cleopatra Coleman). Első és egyetlen regénye után James nehezen találja a témát, amiről írhatna. Még szerencse, hogy Em módos család sarja, így képes eltartani szakmájában sikertelen férjét. Az írót azonban furcsa mód felismeri Gabi (Mia Goth), aki elmondása szerint kedvelte a könyvét. A hízelgő gesztus természetesen imponál Jamesnek, így igyekszik Gabi és párja kedvére tenni, amikor meghívják őket vacsorára. Vagy amikor a szálloda szögesdrót kerítésén kívülre készülnek bulizni menni. Az ivászat azonban nem várt tragédiával zárul, La Tolqa rendőrei pedig nem a kedvességükről híresek. A filmről bővebben a premier idején megjelent kritikánkban olvashattok!

Végtelen víztükör előzetes:

HIRDETÉS

A Pannonia Entertainment nyilatkozata szerint a Végtelen víztükör Magyarországra feliratosan érkezik a mozikba, ráadásul egyből a vágatlan, cenzúrázatlan változatban. Amerikában eredetileg NC-17-es korhatár besorolást kapott, de ez a verzió már R-es lett, így itthon 18 éven aluliak számára nem ajánlottként lesz látható.

A Végtelen víztükröt szeptember 21-től kell keresni a magyar mozikban.