Hírek

Ezt a nyomozót még a síron túl sem hagyják a bűnügyek – Szeptember érkezik A vörös ajtó 3. évada

Visszatér a misztikum és a krimi világa a Direct One csatorna képernyőjére: szeptemberben indul A vörös ajtó.

A sorozat első évadában a főhős, Leonardo Cagliostro nyomozó egy rendőrségi bevetésen halálos lövést kap. Azonban mielőtt átlépne a túlvilágba vezető „vörös ajtón”, úgy dönt, a szelleme a Földön marad, hogy többet tudjon meg halála körülményeiről, és megmentse feleségét, Annát, aki veszélyben van. Cagliostro és a valóság között a kapcsot egy tizenhét éves lány, Vanessa Rosic jelenti, aki képes látni és hallani a férfit.

A vörös ajtó előzetes:

Képes lesz Cagliostro végül átlépni a vörös ajtón? Milyen további titkokat rejt a kapcsolata Vanessával? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a sorozat harmadik évada, amelynek

izgalmas epizódjai a premiert követően a Direct One videótárában is megtalálhatóak lesznek.

Az alkalmazásban ráadásul a széria korábbi részei is bármikor visszanézhetőek!

A vörös ajtó mellett magyar történelmi filmek érkeznek a Direct One-hoz. Képernyőre kerül Fábri Zoltán egyik legismertebb alkotása, az 1965-ben bemutatott Húsz óra, Szomjas György 1976-os filmje, a Talpuk alatt fütyül a szél, ami a magyar alföldre hozza el a vadnyugati életérzést, cowboyok helyett betyárokkal, sivatag helyett a hortobágyi pusztával. Továbbá olyan iskolás évekből ismert filmek, mint a 2002-es A Hídember vagy a Kertész Imre Nobel-díjas regényéből készült, 2005-ben bemutatott Sorstalanság , továbbá Gothár Péter és Bereményi Géza kultuszfilmje, az 1956-os forradalom és az 1968-as prágai tavasz között játszódó Megáll az idő. Európai sorozat kínálatból pedig érkezik az ukrán Az első fecskék, mely egy öttagú tini társaság online zaklatással terhelt mindennapjait mutatja be.

A magyar filmtörténet számos más tartalma mellett ezek a filmek is mind elérhetőek, újranézhetőek a Direct Now applikáció videótárában, a televíziós sugárzást követően.