Hírek

Az örök tél és éjszaka sem állíthat meg egy nyomozót az igazság felderítésében – Első előzetesen a True Detective 4. évada

Új fejezet kezdődik a True Detective sorozatban Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével a távoli havas Alaszkában. Megérkezett az első előzetes.

Los Angelesben mutatják be a Warner Bros. Discovery új streamingszolgáltatását, amelynek keretében első pillantást vethetett a nagyérdemű a True Detective immár 4. évadára. Az Alaszkában játszódó történet középpontjában egy sarki kutatóközpont nyolc eltűnt férfije áll, és utánuk nyomoz Jodie Foster karaktere, Liz Danvers és Evangeline Navarro (Kali Reis).

Előzetes:

További szereplők Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston és John Hawkes.

Az évad forgatókönyvet Issa López írja, továbbá a pilotot is ő dirigálja. Executive producerként jelen van Barry Jenkins, Adele Romanski és Mark Ceryak.

A rövid előzetes mellé nem érkezett egyelőre pontos premierdátum azon túl, hogy a 4. évad idén érkezik.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×