Hírek

Leomlottak az animációs határok a Pókember – Pókverzumon át új előzetesében

A Pókverzum 2. teljes előzetese még többet mutat meg az alkotók animációs vállalásairól. 

Phil Lord producer és csapatának ígéretéhez hűen az Irány a Pókverzum! új része képi világa nem unalmas, sőt maximiálisan bevállalós, igazi látványmozi lesz. De nemcsak az alkotókra vártak új kihívások, hanem a történet szereplőire is: Miles Morales és Gwen Stacy ismét belevetik magukat a multiverzumba, hogy megmentsenek minden létező Pókembert, Póknőt és Pók-személyt. Ugyanis egy titokzatos gonosztevő vadászik rájuk és az otthonukat adó univerzumokra.

Pókember – A Pókverzumun  át előzetes:

A főszerepben Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham és Oscar Isaac. Az új részt ezúttal Joaquim Dos Santos (Avatar: Az utolsó léghajlító), Kemp Powers (Lelkiismeretek) és Justin K. Thompson (Irány a Pókverzum!) rendezte, a forgatókönyvet pedig Phil Lord és Christopher Miller írta kiegészülve a Marvel-veterán Dave Callahammel (Shang-Chi).

Az Pókember – A Pókverzumon át első fele várhatóan 2023. június 6-án érkezik a magyar mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×