HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az Irány a Pókverzum folytatását 6 féle rajzstílus fogja dominálni

A 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása kétrészes moziként így is elég ambíciózus, de az alkotók még rátetttek eggyel! Összesen 6 animációs stílusban gondolkodnak.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A 2023 júniusában esedékes Irány a Pókember 2. már kettébontása miatt (a második fél 2024. március 29-én érkezik) is egy ambíciózus művet vetíté előre. Phil Lord producer és csapata az Empire-nek úgy nyilatkozott, hogy a Mitchellék a gépek ellen után itt az idő emelni a téteket.

Az első Pókverzum-filmnek egyféle animációs stílusa volt. Az újnak 6 lesz. Tehát fogjuk az ottani eszközeinket, hozzáadjuk Mitchellék során tanultakat, aztán továbbfejlesztjük őket, hogy illeszkedjenek az új Pókverzum-film ambíciózusságához. Aminek célja minden alkalommal elkápráztatni a nézőt, amikor új helyszínre lép be, miközben azt is biztosítjuk, hogy az új stílus reflektáljon a cselekményre, és hogy a képeket az érzések vezényeljék, szemben az easter-eggre épült projektekben.

Ahogyan az angol cím is utal rá (Across The Spider-Verse) a Sony animációs filmjében is a multiverzum terepére vezet az út. Az Irány a Pókverzum 2. másik producere, Christopher Miller el is magyarázza, mit láthattunk eddig:

HIRDETÉS

Az első rövid előzetesben az 50101-es Földnek nevezett helyszínt – mi Mumbattannak hívjuk – láthattuk, ami egy indiai képregény kinézeten alapszik. A másik világ pedig Nueva York, ami a Pókember 2099 világán alapszik – ez Syd Mead-féle illusztrációkból inspirálódott. Aztán ott van még Gwen világa, a 65-ös Föld, amit vízfesték-szerű stílusban alkottunk meg, megidézve a képregénysorozatának borítóját.

Az animációs film főhőse továbbra is Miles Morales lesz. A rendezői székbe Joaquim Dos Santos (Avatar, Korra legendája) ül, a forgatókönyvért pedig Dave Callaham (Feláldozhatók) felel.

Az Irány a Pókverzum 2. első fele várhatóan 2023. június 6-án érkezik a magyar mozikba.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.