HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezetett a hamisítlan filmművészeti kuriózum, a Barbie film új előzetese

Minden játékbabát eldobni! Megérkezett a Barbie film új előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A legelső rövid, pár hónappal ezelőtt bemutatott Barbie teaser megmutatta, hogy nem átlagos filmmel lesz dolgunk, és joggal lehet ott 2023 legvártabb mozijai között. A legújabb előzetes szintén csak ezt erősíti.

Barbie előzetes:

Egy rövid szinopszis is érkezett az előzetes mellé: Bár Barbie-földön minden jó, Barbie (Margot Robbie) egzisztenciális válságba kerül, amiből egy világváltással próbál kilábalni.

HIRDETÉS

A film forgatókönyvét Greta Gerwig és Noah Baumbach írta, akik olyan drámákat hoztak össze eddig, mint a Kisasszonyok (Gerwig), Házassági történet (Baumbach), Lady Bird (Gerwig).

Főszerepben: Margot Robbie mint Barbie, Ryan Gosling mint Ken. További Barbie-k: Emma Mackey (Nobel-díjas Barbie), Dua Lipa (Hableány Barbie), Hari Nef (Doktor Barbie), Ana Cruz Kayne (Legfelsőbb Bírósági Barbie), Sharon Rooney (Ügyvéd Barbie), Alexandra Shipp (Író Barbie), Issa Rae (Elnök Barbie), Ritu Arya (Pulitzer-díjas Barbie), Kate McKinnon (Az egylábú, tolószékes Barbie), Nicola Coughlan (Diplomata Barbie) – és ez még csak a kezdet! Akad még egy csokorra való Ken is: Simu Liu, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, és itt van a kakukktojás Michael Cera (Peacemaker), aki nem Ken, hanem Allan!

További szereplők: Emerald Fennell (a terhes Midge), Helen Mirren (narrátor), America Ferrera és Ariana Greenblatt az emberek,  Jamie Demetriou, Connor Swindells, és Will Ferrell.

A Barbie film 2023. június 21-én támadja be a magyar mozikat.