Hírek

Az eredeti szereplőkkel éled újra a Scott Pilgrim a Netflixen

Az UCP és a Netflix közösen porolja le Scott Pilgrim történetét. A mai napon bejelentették, kik fognak visszatérni a történetbe.

Az UCP (a Universal Studio Group egyik cége) és a Netflix közösen porolja le Scott Pilgrim történetét, hogy újra képernyőre vigye – adta hírül 2022-ben a The Hollywood Reporter. A  sztori ezúttal anime-ként éled újra, de a rajongóknak nem kell (annyira) félni ettől. A produceri székben ott lesz a képregény szerzője, Bryan Lee O’Malley és BenDavid Grabinski (Are You Afraid of the Dark? Nickelodeon sorozat alkotója), akik a forgatókönyvért és a showrunneri feladatokért is felelnek, az animáció minőségét pedig a Science SARU biztostja.

Új fejlemény, hogy visszatérnek a 2010-es filmadaptáció színészei!

Bejelentés:

Michael Cera ismét Scott Pilgrimmé vedlik, Mary Elizabeth Winstead pedig Ramona Flowersként görgizik vissza a rajongókhoz. További visszatérők még Satya Bhabha, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Brie Larson, Alison Pill, Aubrey Plaza, Brandon Routh, Jason Schwartzman, Johnny Simmons, Mark Webber, Mae Whitman és Ellen Wong.

A Scott Pilgrim Bryan Lee O’Malley hatrészes képregénye, amely 2004 és 2010 között futott – Magyarországra 2010-ben jutott el. A történet Scottról, a kissé életképtelen geek fiúról szól, aki beleszeret a minden szempontból menő Ramona Flowersbe. Mielőtt összejönnének, Scottnak le kell győznie a lány 7 gonosz exét.

The Hollywood Reporter

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×