HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Mégis mozikba kerül Martin Scorsese új filmje

Martin Scorsese Killers of the Flower Moon c. filmjét régóta várják rajongói, az Apple TV Plus hivatalosan is bejelentette a premierdátumát. És  a film még a mozikat sem kerüli el.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

David Grann bestselleréből, a Megfojtott virágokból forgatott Martin Scorsese filmet. Az első kép régóta izgalomban tartja a rendező rajongóit, ám hivatalos premierdátumot eddig nem jelentette be a filmet forgalmazó Apple TV + streamingszolgáltató . Egész mostanáig.

A Killers of the Flower Moont először 2023. október 6-án mutatják be limitált számú moziban, a hivatalos premier pedig 2023. október 20-án lesz.

A filmet mozikba a Paramount fogja elhozni, Apple TV +-ra pedig akkor kerül fel, amikor „annak eljön az ideje”. A hazai mozis bemutatóról egyelőre nincs hír.

HIRDETÉS

Grann regénye egy valós eseményt mesél el, amelyet „az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezeteként” hirdet. A múlt század 20-as éveiben kiderül, hogy egy oklahomai oszázs indiántörzs „művelésre alkalmatlannak” nyilvánított földje alatt az Egyesült Államok legnagyobb olajkészlete húzódik. A törzs tagjai az olaj miatt hirtelen meggazdagodnak, de ezzel nyugalmuknak is vége. Földjüket ellepik az idegen kalandorok és vállalkozók, de a bűnözők sem riadnak vissza hasznot húzni a kínálkozó olajból.

A film főszereplői: Lily Gladstone, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Tantoo Cardinal és Pat Healy.

Forrás: Bloody Disgusting