HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Üdvözlünk az Elemek városában, ahol nem szokás egymással keveredni – Teljes előzetesen a Pixar új meséje

A történet két főhőse, Parázs, a lánglány és Örvény, a vízfiú, akik a tiltás ellenére – az elemek nem keverednek – is barátságot kötnek egymással, ami alapjaiban változtatja meg az általuk ismert világot.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az animációs filmet Peter Sohn (Dínó tesó, A hihetetlen család, Némó nyomában) rendezi, amely Sohn első rendezői debütálása is. Továbbá más Disney és Pixar veterán is kivette a részét a mese elkészültében. Produceri székbe a Lelki ismeretek, a Fel és az Agymanók írója, Pete Doctor és a Fel, Verdák producere, Denise Ream ültek. Az Elemi forgatókönyvét Brenda Hsueh írta, aki korábban sitcomokon (Így jártam anyátokkal) dolgozott, de a tavasz Pixar mesén, a Pirula Pandán is dolgozott.

Az Elemi új hosszú előzetesében teljes bejárást kapunk az Elemi városban, ahol megismerjük a négy természeti elem csoport tulajdonságait – a Tűz kissé tüzes, a Szél elemek széllel-béleltek, a Föld tagjai valamiben sárosak, a Víz népe pedig mindig belefolyik valamibe. Egy szabályt kell csak betartaniuk: nem keveredhetnek egymással. Amikor Parázs, a lánglány és Örvény, a bohókás vízfiú összebarátkozik, az alapjaiban változtatja meg az általuk ismert világot.

Előzetes:

HIRDETÉS

A Pixar új filmje június 15-től a mozikban!