HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Folytatódik a Netflix Jeffrey Dahmer sorozata

A Jeffrey Dahmerről szóló sorozat annyira bejött a Netflixnek, hogy gondolták, itt az ideje még két sorozatgyilkosnak az életét filmre vinni.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori antológiasorozatként folytatja tovább a Netflixnél, ugyanis a streamingóriás berendelt még 2 évadot a tematikából. Az 1. évadhoz hasonlóan a folytatások is egy-egy sorozatgyilkos életútját fogják bemutatni. A Netflix egyelőre nem árulta el, kikkel fognak foglalkozni a jövőbeli évadok.

A streamingszolgáltató jót húzott a Dahmer sztori adaptálásával. Beszámolójuk szerint rekordokat döntött a széria, közel jár ahhoz, hogy elérje az egy milliárd órányi nézési időt. Legutóbbi jelentésük szerint 900 millió órányit fogyasztottak az előfizetők a sorozatgyilkosos sorozatból, amivel a Netflix egyik legsikeresebb angol nyelvű alkotása lett.

A Dahmer folytatása mellett a másik Ryan Murphy sorozat, A figyelő (The Watcher) is folytatódik a Netflixen.

Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori kritikánk szerint nem túl izgalmas, sokszor leül. Nem tud dühítő lenni, nem ad pszichológia aspektust. Viszont nagyszerűen bemutatja Amerika és talán a világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának életét, a körülményeket, amik a javára dolgoztak és a rendszert, aminek a jóvoltából hosszabb ideig tudott tevékenykedni.

HIRDETÉS

Teljes Jeffrey Dahmer-sztori kritikánk:

A Jeffrey Dahmer sorozat azoknak érdekes, akik nem nézik a róla szóló dokumentumfilmeket

Forrás: The Collider

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.