HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az álmok nem érnek véget! A Netflix berendelte a Sandman 2. évadát

Hosszú huzavona után a Netflix bejelentette az év berendelését: folytatódik a Sandman sorozat.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Augusztusban debütált a Netflixen az adaptálhatatlannak tartott Sandman képregény adaptációja. A széria jó lett – bővebben itt olvashatsz róla -, és sikerre se volt panasz. 69,5 millió órányi nézést produkált az első héten világ szinten, sikeressége pedig nem csökkent sokat: a második héten 77,2 millió órát gyűjtött be az előfizetőktől, a harmadikon pedig 53,8 milliót – írja a Deadline Hollywood. Sőt az évad debütálása után 2 extra részt is hozzácsaptak a Sandman 1. évadához.

A 2. évad berendelésével nagyjából a premier óta nyaggatják Neil Gaimant és a sorozat alkotóit. Szerdán egy véletlenül kiszivárgott DC Comics tweetje miatt bíztatónak tűnt a széria folytatása a streamingóriásnál, ma pedig Netflix Geeked és Sandman közösségi oldalukon hivatalosan is bejelentették a folytatást. Maga Neil Gaiman is hírt adott a 2. etapról, eloszlatva a korábbi pletykákat a kaszáról:

És ami mindennél is fontosabb! Végre lehet Netflix profilunkban sandmanes profilképünk. Íme, a választék:

A 10 részes Sandman sorozat Neil Gaiman azonos című képregényén alapszik, amely a DC Vertigo imprintje alatt indult útjára. A történet az emberi nagyravágyással veszi kezdetét. Egy csapat okkulista meg akarja idézni a Halált, hogy ők legyenek élet és halál urai, azonban helyette az Álmok fejedelmét, Morpheuszt ejtetik csapdába. Az emberek nem tudják, kit idéztek meg, de 70 éven keresztül, biztos, ami biztos, fogságban tartják. Az Álom fejdelmének távollétében birodalma, az Álombirodalom sorvadásnak indul.

A képregényről bővebben itt olvashatsz:

A Sandman maga a mitológiai multiverzum

 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.