Hírek

Az új Amerika Kapitányban Harrison Ford veszi át William Hurt szerepét

Az Oscar-díjra jelölt színész is a Marvel parádés színészfelhozatalát gazdagítja, és Thaddeus Ross szerepébe bújik majd.

A Marvel megerősítette, hogy Harrison Ford lesz Thaddeus “Thunderbolt” Ross az Amerika kapitány: Új világrendtől kezdve. A film indítja be a Marvel Filmuniverzum ötödik fázisát,

az Indiana Jones sztárja pedig az idén elhunyt William Hurttől veszi át a szerepet.

A karakter 1962-ben jelent meg a képregényekben, míg a filmvásznon a 2003-as, Eric Bana főszereplésével készült Hulkban bukkant fel, ahol még Sam Elliott játszotta. Az MCU-ban 2008 óta már Hurt alakította, kezdve A hihetetlen Hulkkal. A színész azóta többször is belebújt a szerepbe, utoljára pedig a 2021-ben, a Fekte Özvegyben.

Az új film cselekménye nem ismert még, de A sólyom és a Tél Katonája sorozat alkotója, Malcolm Spellman írja a forgatókönyvet Dalan Mussonnal, aki részt vett a széria írásában is. A tervek szerint 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Sok érdekesség derült ki a Marvel és a Star Wars jövőjéről, még úgy is, ha nem voltál ott

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×