HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Idén decemberben a Mikulás Terminátor üzemmódba kapcsol

Idén David Harbour (Stranger Things, Hellboy) vállalta magára azt az önzetlen és nemes feladatot, hogy felöltse a Télapó vörös kabátját, és meghitté tegye az ünnepeket. Avagy megérkezett a Violent Night – magyarul Vérapó – előzetese, és az is kiderült, a magyar mozikba mikor jön.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Náci zombik és a Boszorkányvadászok után újabb őrülettel jelentkezik a norvég Tommy Wirkola, bár most nem szertelenül vidám horrorfilmmel, hanem színtiszta akciómozival állt elő. A Vérapóban a hivatásos Mikulás (David Harbour), aki civilben nem veti meg az italt, ajándékot visz egy kislánynak, és amikor azt tapasztalja, hogy a dúsgazdag családot túszul ejtette egy csapat mindenre elszánt zsoldos, akcióba lendül. Persze a rosszfiúkat nem tudja széndarabokkal dobálni, ahogy a mesebeli Mikuláshoz illene, ezért kénytelen gránátot használni. Szóval ez nem lesz egy csendes éj…

A hazai mozikba várhatóan 2022. december 1-én érkezik.

David Harbour mellett szerepel még a filmben az Emmy-díjas John Leguizamo (John Wick), Cam Gigandet (Bűntudat nélkül), Alex Hassell (Cowboy Bebop), Alexis Louder (A holnap háborúja), Edi Patterson (Az erényes Gemstone-ék) és Beverly D’Angelo (Karácsonyi vakáció franchise). A forgatókönyvért Pat Casey & Josh Miller, azaz a Sonic, a sündíszó írói feleltek.

HIRDETÉS

Vérapó előzetes:

Forrás: UIP-Duna Film