HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Garcia! – Megérkezett a spanyol James Bond sorozata

Hat részes spanyol Max Original sorozat egy 60-as években lefagyasztott szuperügynökről és egy fiatal újságíról október 28-án érkezik a magyar HBO Maxra.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Garcia szuperkatona, akit Franco rezsimjében hoztak létre, és kriogén technológiával 60 évre lefagyasztották. Amikor felébred, Antoniával, a fiatal újságíróval felderít egy összeesküvést, amely Spanyolországot egy második háborúba sodorhatja. A nagyszabású sorozat egyszerre idézi meg (és tiszteleg) a 60-as évek James Bond filmjei előtt, illetve mutatja be a modern Spanyolországot, mindezt humorral és akcióval átszőve.

A spanyol HBO nagyszabású új sorozata Santiago Garcia és Luis Bustos képregénye alapján készült, amely itthon a Vad Virágok Könyvműhely gondozásában eddig két kötetben jelent meg. Az 1. kötetről korábban mi is írtunk:

Mindegy, hogy jobbos vagy balos az ember, a García! mindenkinek tartogat egy-két kijózanító csicskalángost

HIRDETÉS

A sorozat rendezője, Eugenio Mira, aki a Hibátlan előadás (Grand Piano) című filmmel robbant be a köztudatba, amelynek Damien Chazelle (Kaliforniai álom, Whiplash) volt az írója, Elijah Wood és John Cusack alakították a főbb szerepet.

A sorozat főbb szerepeiben Veki Velilla (Antonia), Francisco Ortiz (García), Emilio Gutiérrez Caba (Jaime Ortiz), Francisco Reyes (Winters) és Lola Herrera (Feli) láthatóak.

A sorozat október 28-tól látható az HBO Maxon magyar felirattal és szinkronnal is.

Előzetes:

Forrás: HBO Max