HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Hulu kért még egy 6. évadot A szolgálólány meséjéből, de ezzel véget is ér a szenvedéspornó

Bár csak napok választanak el A szolgálólány meséje 5. évadától, a Hulu már gondoskodik is a folytatásról: berendelték a követő, 6. évadot. Viszont ezzel a sorozattól is búcsút kell vennünk.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A szolgálólány meséje 5. évad premiereseményén, a Torontói Filmfesztiválon nyilatkozott a sorozatot sugárzó Hulu (itthon az HBO Maxon érhető el) a jövőbeli tervekről:

Berendelték a 6. évadot, így még nem búcsúzunk el June-tól és Gileád szélsőséges keresztény disztópiájától. Viszont ezzel be is fejeződik a történet.

Megijedni nem kell, még nem a 6. évad végével fogunk búcsúzni Gileádtól. A széria showrunnerje, Bruce Miller bejelentette, hogy dolgozik A szolgálólány meséje spinoffon, amely Margaret Atwood Testamentumok regényét fogja feldolgozni.

HIRDETÉS

A szolgálólány meséje következő évada szeptember 15-én érkezik dupla epizóddal a magyar HBO Maxra.

A történet June-nal veszi fel a történet fonalát, akinek szembe kell néznie bűntettével.

A sorozat főszerepeiben Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel és Sam Jaeger látható.

A szolgálólány meséjét az MGM Television gyártja, executive producere Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Yahlin Chang, Rachel Shukert, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Steve Stark és Kim Todd. A sorozat nemzetközi forgalmazója az MGM.

A szolgálólány meséje 5. évad előzetes:

Forrás: TVline

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.