Hírek

Meg se jelent, de már készül Zack Snyder Rebel Moonjának a folytatása

A hét szamuráj még meg sem jelent sci-fi értelmezésében, a Rebel Moonban nagyon bízhatnak a Netflixnél, mert már készül a folytatása. Vagy csak jól jön az adókedvezmény.

Zack Snyder már egy ideje “saját Star Warsát” készíti: ez lesz a Netflixen debütáló Rebel Moon. Nos, bár megjelenési dátuma sincs, már a folytatását is forgatják.

A Deadline számolt be arról, hogy a Rebel Moon 2 egyike annak a 18 filmnek, ami részt vehet Kalifornia adókedvezmény-programjában, együtt a Joker új részével vagy az MGM új A Thomas Crown-ügy értelmezésével. A projekteknek kevesebb adót kell fizetniük, ami arra ösztönzi a producereket, hogy az államban forgassanak – így pedig több munka és bevétel áramlik oda, ellensúlyozva a kedvezményt.

A lényeg, hogy így derült ki, hogy a Rebel Moon kétrészésesre duzzadt, és ki tudja, hol áll meg.

A film egyébként Akira Kurosawa klasszikus A hét szamurájának sci-fi változata, ahol egy távoli kolónián egy csapat földműves próbál életben maradni, miután egy gonosz zsarnok fenyegetni kezdi őket. Elküldenek egy fiatal lányt, hogy keressen olyan harcosokat, akik hajlandóak felvenni a küzdelmet a támadókkal. A stáb is elég parádés eddig, a következő nevekkel: Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Stuart Martin, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Rhian Rees és Anthony Hopkins.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×