Hírek

Nem az HBO mutatja be Bruce Timm új Batman animációs sorozatát

A Warner és a Discovery összeolvadása óta sorra jönnek a kaszált sorozatok, projektek hírei. A besúgó, úgy en bloc az európai sorozatgyártás leállítása, a Batgirl film kaszája – csak hogy a nagyobbakat említsük – után az animációs részlegen töröltek projekteket, vagy csak nem az HBO Maxra tervezik. Most a Batman animációs sorozat örökösének szánt Batman: Caped  Crusadert érte utol a költségvetés rendezés.

Nem mutatják be az HBO-n a következő animációs alkotásokat: Merry Little Batman, The Day The Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie, Bye Bye Bunny: A Looney Tunes Musical, Did Do Do That To The Holidays: A Steve Urkel Story, The Amazing World Of Gumball: The Movie, és a Batman: Caped Crusadert. Utóbbit az a Bruce Timm támogatta volna, aki a 90-es években futott Batman: Az animációs sorozatért is felelt. Producerként J.J. Abrams (Star Wars: Az ébredő erő, Star Wars: Skywalker kora) és Matt Reeves (2022-es Batman film) is a projekt mögött állt, és terveik szerint Timm örökségét vitték volna tovább egy sokkal sötétebb, felnőtt közönségre szabott Batman animációs sorozatba. A készülődő szériát 2021 májusában rendelte be a Warner.

Azonban van remény a Batman rajzfilm premierjére!

Borys Kit, a The Hollywood Reporter újságírója szerint a produkció nem állt le, az alkotók nagyon is dolgoznak rajta, csak az HBO Maxon nem kerül bemutatásra. A Variety értesülései szerint a vetítési jogot más platfomrra adhatják el, további források szerint a fent említett animációs műsorokat is máshol tervezik bemutatni.

 

 

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.