Hírek

A Warner elkaszálta a Batgirl filmet

A Warner Bros kaszálta az HBO Maxra tervezett Batgirl filmet. Sem moziban, sem pedig streamingen nem mutatják be – írta meg a Variety.

Leslie Grace főszereplésével készült film – aki Barbara Gordont, azaz Batgirlt alakította volna – 2021-ben kapott zöldutat, rendezőknek pedig a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk és a Ms. Marvel alkotóit, Adil El Arbi és Bilall Fallah kérték fel. A színészgárda között volt még Brendan Fraser, aki Batgirl ellenségét alakította volna, továbbá visszatért volna J.K. Simmons mint Jim Gordon és amire talán sokan vártak – Michael Keaton ismét Batman bőrébe bújt volna. A film az HBO Maxon debütált volna.

Azonban a Discovery és a Warner Bros. egyesülése miatt a Batgirl parkolópályára került. Az új, Discovery-től érkezett vezetőség a jövőben a mozis bemutatókra koncentrálta, és ezen döntés miatt nem kérnek a streamingre tervezett Batgirlből. A film ráadásul így is jócskán sokba került a Warnernek: a 75 millió dollárra tervezett büdzséből az utómunka fázisra 90 millió dolláros lett, a COVID-19-hez köthető intézkedések és csúszok miatt.

Forrás: Variety