HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Ennyi volt a vámpír romcsiból: A Netflix kaszálta az Első áldozatot

Bár viszonylag népszerű volt a vámpír és a vámpír vadász románca, mégsem kér a Netflix az Első áldozatból (First Kill) repetát.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Június 10-én érkezett a Netflixre a First Kill (magyarul: Első áldozat). vámpíros tinisorozat. A történet egy vámpír (Juliette) és vámpírvadász (Calliope) szerelmét meséli el, akik családjaik miatt nem lehetnek együtt. A széria Victoria Schwab (Addie LaRue láthatatlan élete) novelláján alapszik, amit a szerző a „Buffy találkozása a Killing Eve-vel”-vel mondattal írt le. Az 1. évad a két lány szerelmén túl egy vámpírcsaládon belüli drámát és vámpírvadász támadást is felvázolt, ám ebből végül semmit sem fogunk látni, ugyanis a Netflix nem rendelte be a 2. évadot.

A végeredmény megosztotta a kritikusokat. Rotten Tomatoeson 52%-on áll a széria, többen sablonosnak és kidolgozatlannak nevezték, a nézőknek viszont 89%-ban tetszett, és a közösségi médiában nagyot ment Juliette és Calliope szerelme. A Netflix saját Top 10-ében is két hétig időzött, és legalább 100 órányit néztek belőle az előfizetők. A Deadline belsős forrásai szerint azonban ez kevés volt ahhoz, hogy a Netflixnél igent mondjanak a folytatásra, ugyanis nem tartotta meg úgy nézőit, mint a sikeres Netflix slágersorozatok.

A kasza hírét a sorozat egyik írója és executive producere, Victoria Schwab tudomásul vette, és megköszönte, hogy a sorozatadaptációnak köszönhetően mennyi tehetséges emberrel találkozott.

HIRDETÉS