Hírek

Ugye Te sem lennél képes elhagyni egy ilyen cuki plüssállatot? Lost Ollie előzetes

Peter Ramsey, az Irány a Pókverzum rendezője új sorozattal jelentkezik. Ez a Lost Ollie, amelyben egy elveszett játék indul útnak, hogy megkeresse azt a kisfiút, aki elhagyta őt. Megérkezett a kis sorozat első előzetese.

Ollie, a cuki kis plussállatka ismeretlen helyen találja magát, távol otthonától. De ez nem akadályozza meg abban, hogy útra kelljen és megkeresse gazdáját és barátját, Billyt. Kis lépés ez Ollie-nak, de nagy lépés a szeretet és a barátság útján. Az Elhagyott játékok rajzfilmsorozatra hajazó történet első előzetese egy kalandos, őrült és pörgős családi utazást ígér, amiben – első blikkre – a látványra se lehet panaszunk. Az animált figurák és a valós helyszínek és színészek szinte tökéletes összhangban, mindenféle furcsa mellékérzés (uncanney valley) nélkül megférnek egymás mellett.

A minisorozat William Joyce író-rajzoló Ollie’s Odyssey c. könyve alapján készült – a forgatókönyvet Shannon Tindle ez alapján fejlesztette. A rendezői székben az Irány a Pókverzum miatt jól ismert Peter Ramsey ült.

A főszereplőket Jonathan Groff, Tim Blake Nelson, és Mary J. Blige szinkronizálja, a főszerepben pedig Jake Johnson, Gina Rodriguez és Kesler Talbot.

A Lost Ollie augusztus 24-én érkezik a Netflix felületére.

Íme, maga az előzetes:

Szerző

2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image