Hírek

Közel 10 millió eladott példánynál tart a holnap 2 éves Ghost of Tsushima

Bevált a csapat szamurájos kalandja, és közel fél év alatt fogyott belőle majdnem 2 millió: januárban még 8 milliónál tartott.

A Sony és a Sucker Punch elárulta, hogy a holnap 2. szülinapját ünneplő Ghost of Tsushima már 9,73 millió értékesített példánynál jár: ez a szám a digitális eladásokat és a boltoknak kiküldött darabokat foglalja magába. A játék eredetileg 2020. július 17-én jelent meg PlayStation 4-re, majd 2021. augusztus 20-án PS5-re és PS4-re is kikerült bővített kiadása. A cégek egyéb érdekességeket is elárultak a kalandról.

A játékosok például 78 millió fotót készítettek, 6437,4 évnyi időt töltöttek lóháton, 94,76 millió fürdőt – onsent – látogattak meg és 75,18 millió rókát simogattak meg. 998,5 millió alkalommal hívták ki csatára a támadó mongol erőket, 540,8 millió párbajban vettek részt és 91,4 küldetést nyomtak le a multiplayer “Legends” módban.

Egy hiánypótló szamuráj-western – Ghost of Tsushima teszt

Na, már az invazív szektás mongolok is támadnak! – Ghost of Tsushima: Iki island teszt

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×