Hírek

Élőszereplős sorozat készül a Yu Yu Hakusho animéből

A Cowboy Bebop sorozat és a jelenleg forgó One Piece élőszereplős után itt a következő Netflix anime produkció: Yu Yu Hakusho. Meg is van a premierdátum és a főszereplő.

Yoshihiro Togashi mangája alapján készült Yu Yu Hakusho animére többen is emlékezhetünk az A + (később Animax) csatornáról. Akik kimaradtak az élményből, álljon itt azoknak egy rövid szinopszis: Yusuke Urameshi középiskolás fiú, aki folyamatosan zűrbe és egyéb balhékba keveredik. Egy nap életét veszti egy balesetben, miközben megpróbál megmenteni egy kisfiút. Yusuke szellemként találkozik egy Botan nevű nővel, aki magát a lelkek kísérőjének nevezi. Nincsenek túl jó hírei Yusuke-nek (azon felül, hogy meghalt): mivel még a túlvilágiakat is meglepte a halála, és nem készültek fel érkezésére, ezért a lelke a menny és a pokol között reked, mert tettei alapján egyikbe se léphet be. De pánikra semmi ok, van egy harmadik út is: ha Yusuke kiállja a rá kiszabott próbát, feltámadhat. A kihívása pedig nem más, mint szellemdetektívként tevékenykedni az élők és a holtak világa között.

Nosztalgiánkra ismét a Netflix csap le egy új élőszereplős sorozatadaptációval. A lehetetlennek tűnő feladatot ezúttal Sho Tsukikawa japán rendező kapja, a forgatókönyvet pedigTatsuro Mishima írja. A sorozathoz a Toho Studios is közreműködik.

A sorozatnak már főszereplője is van, mégpedig

Takumi Kitamura.

A színészt olyan japán sorozatokból ismerhetjük, mint a Let Me Eat Your Pancreas, a Tokyo Revengers vagy a Night Doctor.

A Netflix tervei szerint az élőszereplős változat 2023 decemberében lesz a világpremier. Csak náluk.

Forrás: Netflix Media

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.